Wedding Day

Nunți de vis din 2007
Ianuarie 2007

A apărut Wedding Day

Din prima zi am dorit și am reușit să ne remarcăm prin seriozitate, profesionalism și creativitate, ajungand astfel să ne impunem pe piața de profil din Iași. Suntem astfel o agenție full service ce oferă soluții optime de consiliere și organizare nuntă, organizare și supervizare a evenimentelor speciale, aranjamente și decorațiuni nunți și petreceri.

Evenimentul tău – o experiență unicat, de neuitat!

Cu o experiență vastă în domeniu și lucrand cu un personal tânăr și foarte bine pregătit, Wedding Day pune la dispoziția ta, servicii personalizate la standarde ridicate, soluții profesioniste și moderne, pregătire ireprosabilă și o atentie deosebita la detalii. Cu pasiune si creativitate, realizam decoratiuni pentru nunta combinand materiale si flori de texturi si culori diferite, folosim concepte noi si idei originale, pentru a transforma orice eveniment organizat de noi, intr-un moment unic, care să reflecte stilul şi personalitatea fiecaruia.

Fie că vorbim despre organizare de nunta, decoratiuni nunta si aranjamente florale, despre organizarea unui botez, despre evenimente corporate sau private, vă suntem alături pas cu pas, oferindu-va consiliere gratuita, flexibilitate si, foarte important în contextul actual, cel mai bun raport calitate/pret! Credem cu tarie ca succesul nostru sta in gasirea solutiilor optime, adaptate cerintelor fiecarui client si ne mândrim cu cele peste 800 de nunti si evenimente organizate impecabil. Mulţumirile şi recunoştinţa clientilor nostri ne flateaza si ne obliga in acelasi timp sa ramanem, asa cum ni se spune, „cei mai buni”!

Va asteptam cu drag să creionăm împreună detaliile unui eveniment de neuitat!