Acasa Contact

Contact

Wedding Day Flower Shop a deschis uşile către o lume magică unde de pe primele trepte vei fi întampinat de peste 200 de specii de plante şi flori selectate cu grijă pentru a oferi emoţie şi bucurie celor ce ne vor vizita.

Wedding Day Flower Shop nu este doar o florărie, este în primul rand un atelier de creaţie în care designerul nostru realizează buchete deosebite, aranjamente spectaculoase, creatii originale, pline de culoare, adevărate opere de artă vii!

Wedding Day lansează pentru prima dată în Iaşi colecţia de rochii de mireasă BRIDAL COUTURE!!! De asemenea va asteptam cu zeci de modele noi de invitatii si decoratiuni pentru organizarea unei nunti de vis!

Va asteptăm la noua locatie: Bd-ul Independentei Nr.9 in singurul Wedding Concept Store din Iasi, cu servicii profesionale de consultanta pentru organizarea nuntii, decoratiuni si aranjamente florale.

Nu ratati promotiile extraordinare la organizarea nuntii, decoratiuni si buchete mireasa !!!
Profesionalism, creativitate, delicatete, atentie la detalii, toate acestea inmiresmate cu pasiune si dedicare, conduc prin excelentă la realizarea echilibrului perfect între dorintele tale si ale lui , rezultând astfel un eveniment unic.
Wedding-Day Iasi - Pentru organizarea unei nunti de vis
 • Telefon
  (0745) 865/888
 • EMAIL
  raluca.irimia.wdd@gmail.com
 • Adresa Showroom

  Bd-ul Independentei Nr.9

 • Persoana de Contact:

  RALUCA IRIMIA - 0745.865.888


© 2011 Copyright Wedding-Day. Toate drepturile rezervate.